vrijdag 7 december 2012

Slenteren.nl is live!

Met dank aan een aardige dame die zo vriendelijk was de domeinnaam aan me te verkopen, ben ik de trotse bezitter van de www.slenteren.nl! De vorige eigenaar was niet meer zo goed ter been, zei ze zelf, dus slenteren zat er niet meer zo in. Ooit gebruikte ze de domeinnaam voor een site over haar omzwervingen door steden waar haar man een congres bezocht. Zij slenterde intussen fijn wat buiten rond. Dat is trouwens ook een tip voor de congresgangers zelf: neem de tijd om te slenteren, in plaats van de hele dag in een volle zaal door te brengen. Slenter door de wandelgangen, skip een minder interessante spreker en slenter een blokje om met een recent opgedaan contact. Maar dat kan deze mevrouw dus niet meer.

Slenteren.nl live
De verkoopster en ik hebben samen nog behoorlijk wat moeite moeten doen om de naam ook echt naar mij over te zetten, gedoe met een token, onvindbare klantenservice en een gewijzigd mailadres dat niet bekend was bij de host, pfff. En daarna heb ik nog weer een tijdje lopen stoeien met de techniek, voordat ik de doorverwijzing voor elkaar had van de leverancier van de domeinnaam naar Blogspot. Maar nu is slenteren.nl dus live, zodat je niet meer via slenteren.blogspot.nl naar deze blog hoeft.

Slenteren als werkwijze
Nu wordt het nog veel serieuzer, dat slenteren. Ik pas het inmiddels ook toe als werkwijze voor Meester in communicatie. Als ik juristen help communiceren, wil ik ze eerst vragen of we samen kunnen ontsnappen aan de waan van hun dag, aan de zesminutendruk van hun tijdregistratiesysteem. Dat doen we slenterend. Binnen of buiten kantoor, dat maakt niet uit. Op slenteren.nl zal ik vertellen wat we ontdekken tijdens die slentertochten.

2 opmerkingen:

  1. Ha, mijn favoriete blognaam bestaat dus al, dan ga ik iets anders verzinnen voor een nieuw blog. Slenter ze!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooie naam voor een blog, maar vooral ook mooi om te doen, slenteren. Succes met je zoektocht!

      Verwijderen